Mergi la continut
Inchide
iso
Deschide căutarea

Primar: Bertea Camelia Elena

Dragi Victorieni,

Începem un nou an pe care îl întâmpinăm cu brațele deschise, considerându-l un an al transformărilor durabile, al provocărilor pe care sperăm că le vom duce la bun sfârșit, pentru a putea transforma orașul Victoria într-un cămin în care să putem să ne bucurăm de viață alături de cei dragi nouă.

Vă mulțumim pe această cale pentru sprijinul acordat în anul 2020 administrației publice locale prin gesturile simple pe care le-ați făcut : plata impozitelor, a  taxelor, comunicarea civilizată cu reprezentanții administrației locale etc.

În anul 2020 s-au realizat următoarele proiecte: Reabilitare și dotări Liceul Teoretic I.C. Drăgușanu or. Victoria – PNDL II, Reparații și dotări Grădiniță cu program prelungit nr.1 Victoria – PNDL II, Amenajare parc zona de locuințe str. Pieții și str. Aleea Bujorului – POR 2014-2020. 

Pentru acest an, ne propunem continuarea proiectelor aflate în derulare, asigurarea unui climat al comunicării transparente a deciziilor Primăriei, deschidere pentru nevoile tuturor locuitorilor orașului Victoria,  proiecte strategice pentru eficientizarea energetică a Liceului Teoretic Ion Codru Drăgușanu, a Grădiniței nr 1 cu Program Prelungit și a clădirii Școlii Generale, precum și atragerea investitorilor pentru crearea de noi locuri de muncă. 

Vă solicităm pe această cale să sprijiniți și dumneavoastră proiectele și demersurile Primăriei Victoria prin îndeplinirea sarcinilor de buni cetățeni la timp și păstrarea unei comunicări eficiente și civilizate cu Primăria care este deschisă tuturor propunerilor dumneavoastră.

Numai împreună vom reuși să realizăm ceea ce ne-am propus, numai cu dumneavoastră alături vom avea puterea și motivația necesară să facem din orașul Victoria un oraș așa cum ni-l dorim cu toții : prosper, sigur și primitor, un cămin pentru noi toți.

Cu prietenie și respect,
Primar Bertea Camelia Elena