Statistici

399631
Astazi
Ieri
Saptamana Aceasta
Saptamana Trecuta
Luna Aceasta
Luna Trecuta
Toate zilele
24
263
769
397728
3304
3435
399631

IP-ul tau 100.24.46.10
Ora Serverului: 2019-01-23 04:54:10

VICTORIA JAZZ FESTIVAL(2013)

 "Victoria Jazz Festival" este programat sa inceapa Sambata, 7 Decembrie 2013, intr-o ambianta eleganta si calduroasa oferita de RESTAURANTUL PARADIS din Victoria.Programul festivalului se va desfasura sub indrumarea aceluiasi mare om , fara a carui prezenta jazzul romanesc nu ar fi fost acelasi.

 S-ar fi putut număra între simfoniştii contemporani, dar a ales o carieră ce înscrie acum peste 7000 de emisiuni de radio şi televiziune, dar şi sute de articole de specialitate dedicate Măriei sale Jazzul.

Cea mai libera si mai spectaculoasa muzica are nevoie de contaminanta lui buna-dipozitie! domnul Florian Lungu.

IRINA POPA & THE SINNERS

Pe scena de la 5 ani, Irina Popa isi incepe cariera profesionala in 2004, semnand un contract cu o cunoscuta casa de productie din Bucuresti. Pentru inceput este indreptata spre piese dance si pop, reusind ca in 2008 sa castige Trofeul Festivalului Mamaia si premiul presei. In 2009 participa la finala selectiei nationale Eurovision cu piesa ''I feel your presence''. De curand este si castigatoarea trofeului "Ion Dacian" in cadrul concursului organizat de Festivalul National de Opera si Opereta "Viata e frumoasa". Din 2011 Irina colaboreaza cu pianistul Cornel Cristei, indreptandu-se astfel spre o zona muzicala mai speciala, avand ca rezultat realizarea albumului electro-jazz "The dream''.

Proiectul actual a luat fiinta în aprilie 2012 cu ocazia participarii la Festivalul International de Jazz de la Sibiu. Toamna aceluiasi an muta activitatea in Bucuresti si permite cristalizarea unui repertoriu in care piesele lui Cornel Cristei sunt completate cu standarduri celebre ale jazzului si cu piese actuale, toate aduse la sonoritatea funky-jazz a trupei.

Irina Popa, o voce extraordinara si o prezenta de un dinamism total, alaturi de ''The Sinners'', trei instrumentisti de elita ''pacatuind'' cu experienta si virtuozitate in toate genurile muzicale, va prezinta un spectacol energic si complet, in care ritmul si sensibilitatea se impletesc cat mai firesc cu putinta.

Anul acesta Irina Popa & The Sinners au participat la Gala Jazz-ului Romanesc, unde Irina a primit premiul "Revelatia Anului 2012", la Festivalul "Transilvania Jazz" de la Cluj Napoca, la Festivalul de la Garana si la cel de la Campina.

Componenti ai formatiei:

 • Irina Popa - vocal
 • Cornel Cristei - claviaturi
 • Relu Bitulescu - tobe
 • Iulian Vrabete - bas

YOUVENIS

Trupa 'Youvenis' s-a infiintat la Clubul Copiilor din Intorsura Buzaului in anul 2007 sub indrumarea profesorului Dan Tohanean. In prezent formatia isi desfasoara activitatea tot la acest club.

In acesti ani, micul grup participa la numeroase festivaluri si concursuri, unde castiga numeroase premii: 

 • Premiul I la festivalul de muzica usoara "Coloana Infinitului" Targu Jiu
 • Locul I la festivalul "Muziritm" Vatra Dornei;
 • Marele premiu la festivalul de muzica usoara "Cununa Petrolului" Moreni

Aceste festivaluri axandu-se mai mult pe solisti, de muzica usoara cu negative, la Clubul Copiilor din Intorsura Buzaului, s-a infiintat in anul 2010 singurul si cel mai mare festival de trupe din tara, la nivel de cluburi si palate ale copiilor ("Impreuna formatii pentru viitor") unde se canta doar live. La acest festival participa peste 15 trupe, trupa "Youvenis" fiind gazda acestui festival.

La inceput, formatia aborda un repertoriu de muzica folk-pop. Odata cu trecerea timpului membrii grupului descopera muzica Jazz-Rock si Blues. In vara anului 2012 trupa a participa la un festival de Jazz-Rock la Campina si la multe alte evenimente organizate in diferite cluburi din tara (Jukebox Venue, Spice Club, Cover Club, Club Live, Times Pub, Trend Studios, etc... ), unde intalnesc diversi oameni de calitate ai muzicii romanesti cum ar fi: Alexandru Sipa, Liviu Briciu, Petrica Andrei, Kiba, Marius Popa, Ciupi de la Mandinga, Atma Anur si multi altii. In februarie 2013 obtine premiul ''REVELATIA ANULUI'' la Galele de Jazz Muzza pe anul 2012.In luna mai 2013 castiga ''PREMIUL PENTRU CEL MAI BUN BAND '' la Festivalul Studentesc de Jazz Sibiu 2013 , in luna octombrie a acestui an participa cu mare succes la Fresh Jazz Festival organizat de Fundatia Muzza si Casa de Cultura a Studentilor Bucuresti.

Componenti ai formatiei:

 • Tohanean Vlad (17 ani) - tobe
 • Rusu Damian (16 ani) - chitara
 • Dragomir Cristian (17 ani) - chitara bass
 • Roman Fabian (18 ani) - clape
 • Luca Andrei (17 ani) - chitara
 • Apuscasitei Bogdan (21 ani) - voce
 • Ilie Bianca (21 ani) - voce

Va asteptam cu drag sambata 7 decembrie 2013 la cea de-a patra editie a Victoria Jazz Festival.

Share

Vremea

Certificari